قیمت طلا
کد خبر: 1596

برچسب‌ها

تشکیل پرونده تخلف برای ۴۶۹ شرکت

مدیر کل امور حقوقی سازمان حمایت، از تخلف ۱۵۱هزار میلیارد ریالی (۱۵ هزار و صد میلیارد تومانی) ۴۶۹ شرکت فلزی خبر داد و گفت: از ابتدای اردیبهشت سال جاری تاکنون، پرونده این شرکت‌های متخلف تشکیل و جهت صدور رای به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

به گزارش ایران خبر به نقل از روابط عمومی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سجادی اظهار کرد: طی بررسی های صورت گرفته و اقدامات نظارتی سازمان حمایت در خصوص عملکرد شرکت‌های تولیدکننده محصولات فلزی، ۴۶۹ شرکت متخلف شناسایی و برای آنها پرونده تخلفاتی تشکیل شده است.

وی ارزش ریالی پرونده‌های متشکله را بیش از ۱۵۱ هزار میلیارد ریال ( ۱۵ هزار و صد میلیارد تومان)اعلام و تصریح کرد: تخلفات این واحدها، عدم اجرای دستورالعمل تنظیم بازار در خصوص رعایت کف عرضه محصولات فلزی در بورس کالا بوده است.

سجادی همچنین درباره برخورد جدی با متخلفین افزود: پرونده شرکت های متخلف جهت رسیدگی و سیر مراحل قانونی روی میز تعزیرات حکومتی قرار دارد و انتظار می رود هر چه سریعتر رسیدگی شوند، عملکرد شرکت ها به صورت مداوم رصد می‌شود و در صورت تداوم تخلف از سوی این شرکت‌ها، علاوه بر انعکاس موضوع به مراجع قضایی ذیصلاح، همزمان اسامی متخلفین را نیز اعلام خواهیم کرد.

صفحه اختصاصي پايگاه خبري تحليلي ايران خبر در اينستاگرام

كانال تلگرام پايگاه خبري تحليلي ايران خبر