قیمت طلا
قیمت ارز
ارز دیجیتال
استقبال چشمگیر کاربران از برنامه ارتباطی رایگان گوگل

به دلیل همه گیری کروناویروس، بیشتر افراد در خانه گیر کرده اند و به دنبال راه‌هایی برای برقراری ارتباط با یکدیگر هستند. مدتی است که زوم برای شرکت‌ها و افراد یک راه حل محبوب برای این مشکل محسوب شده است. با این حال، با عرضه رایگان «گوگل میت» در اوایل این ماه، اکنون شاهد رکورد ۵۰ میلیونی نصب این برنامه در پلی استور هستیم.

پایگاه خبری تحلیلی ایران خبر :
به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، این برنامه از ماه مارس به طور فزاینده‌ای محبوب شده است. در ابتدای ماه مارس این برنامه از مرز پنج میلیون نصب گذشت، سپس به سرعت طی ۲۰ روز بعد به مرز ۱۰ میلیون رسید و اکنون بیش از ۵۰ میلیون بار بارگیری شده است. این سرویس بطور انحصاری برای کاربران GSuite رایگان بود تا این که شرکت گوگل اخیرا اعلام کرد این برنامه بدون هیچ هزینه‌ای در دسترس همه قرار می‌گیرد.

جای تعجب ندارد که افراد به گوگل میت روی می‌آورند، به خصوص با توجه به اینکه دارای چندین ویژگی پیشرفته است و البته از زوم نیز ایمن‌تر است.

صفحه اختصاصي پايگاه خبري تحليلي ايران خبر در اينستاگرام

كانال تلگرام پايگاه خبري تحليلي ايران خبر